Nieuws

25.10.2017: Koopjeshoek staat online
Voortaan bieden we onder onze koopjeshoek superdeals aan op einde reeks kachels, toonzaalmodellen of tweedehandskachels. De koopjeshoek is vanop elke pagina direct toegankelijk via de link in de rechtermenubalk.


25.10.2017: Voor niets gaat de zon op
Gecalor voltooide recent de eerste installaties van Viessmann fotovoltaïsche panelen. Met de opkomst van de warmtepomp, klinkt de vraag naar een totaaloplossing steeds luider. Ook de almaar strengere eisen naar het E-peil toe vragen van nieuwbouwers een uiterst energiezuinig woonproject. Het koppelen van zonnepanelen aan een warmtepomp installatie is hierbij een uitstekende keuze. Voortaan biedt Gecalor dus een totaaloplossing aan van centrale verwarming over sanitair tot gekoppelde PV installatie, waardoor u niet langer op meerdere aannemers beroep moet doen. Voor dit totaalpakket kunnen we u ook een hele mooie prijs aanbieden.

Wilt u de investeringen spreiden over de tijd maar dient u toch te voldoen aan strenge E-peil eisen? Een zonneboiler biedt mogelijk soelaas. Ook voor renovaties is een zonneboiler een goede investering. De benodigde dakoppervlakte is voor deze installatie ook een stuk beperkter. Veelal komen de netbeheerders ook tussen in de investeringskost waardoor de terugverdientijd zeer interessant is.

 

25.10.2017: Energiesparen.be maakt u wijzer
Heeft u renovatieplannen of plannen om uw woning meteen zo energiezuinig mogelijk te bouwen? Op Energiesparen.be staat een handige tool waarmee u opzoekt welke subsidies u kunt genieten. Denk maar aan de Vlaamse renovatiepremie, de energielening, de premie van de netbeheerders voor plaatsing warmtepomp of de korting op de onroerende voorheffing voor woningen met een laag E-peil.

Toegegeven, soms is het moeilijk om de bomen door het bos te zien. Gecalor zoekt samen met u naar de voordeligste oplossing zodat u op uw weg naar beter comfort ook nog een financieel duwtje in de rug mee krijgt!